TutorMates

Novetats

Novetats relacionades amb el nostre Software.

Homenatge al professor Tomás Recio

Al congrés "Reial Geometry, Computer Algebra and Math Education" que se celebrarà al Centro Internacional de Encuentros Matemáticos (CIEM) els dies 17 a 21 de maig, seixanta-cinc experts en matemàtiques d'arreu del món es reuniran a Castro Urdiales per retre homenatge al professor del Departament de Matemàtiques, Estadística i Computació de la Universidad de Cantabria, Tomás Recio.

TutorMates a La Vanguardia (edició Catalunya, 29 d'abril 2010)

TutorMates s'esmena entre les escasses einesdigitals disponibles en l'àmbit de les matemàtiques amb l'objectiu de motivar l'alumnat i millorar els seus resultats acadèmics.

TutorMates participa en la "Jornada 1x1 i matemàtiques"

El dia 2 de juny TutorMates participa en la "Jornada 1x1 i matemàtiques" que es celebra en l’Institut Jaume Huguet – Antiga Escola del Treball (Valls). Una jornada reconeguda dins del pla de formació del professorat i certificada per CREAMAT, dirigida a tots els professors de matemàtiques interessats en el projecte 1x1.

TutorMates a Expodidàctica 2010

Els passats dies 18 i fins al 20 de març es celebrà a Barcelona la fira Expodidàctica 2010 on es presentaren totes les novetats i tendències en matèria educativa. En un entorn clau per als avenços en el sector de l’Educació, TutorMates era present amb un estand i presentà al seu públic la versió de TutorMates Beta 1.0.

La nova Web de TutorMates

Amb una imatge renovada i un esperit dinàmic TutorMates publica la seva nova Web. Mitjançant aquesta Web volem apropar-nos més als usuaris, tant professors com alumnes.

Augmenta l’interès institucional per TutorMates

TutorMates ha estat desenvolupat per un equip de tecnòlegs d’Addlink Research, empresa del grup Addlink, per la Universitat de Cantàbria i per la Universitat de La Rioja.

TutorMates participa en las XIV JAEM

TutorMates ha participat en les jornades JAEM organitzades a Girona el passat mes de juliol mitjançant una conferència i un taller en què els usuaris han tingut l’oportunitat d’usar l’aplicació. S’han repartit unes 250 demos que contenien complets 4 temes del currículum oficial del les Matemàtiques de 1r de l’E.S.O.

¿Necesitas ayuda? Contacta con el Centro de Atención al Cliente:
Por teléfono: 902 43 00 38 • Por correo electrónico: info@tutormates.es